- Bu gün, 12:08
SON XƏBƏRLƏR
Bu gün, 17:09 |
Bu gün, 17:08 |
Bu gün, 16:46 |
Bu gün, 16:42 |
Bu gün, 16:37 |
Bu gün, 16:35 |
Bu gün, 16:33 |
Bu gün, 16:30 |
Bu gün, 16:29 |
Bu gün, 16:25 |
Sağlam qidalanmaq üçün məhsulların hansı şərtlərlə, qaydalarla və hansı şəraitdə istehlak edilə biləcəyinə bələd olmaq lazımdır. Mütəxəssislər qiymə alarkən və ya hazırlayıb saxlayan zaman bəzi üsulları öyrəməyimizin vacibliyini diqqətə çatdırırlar. Elə işarələr var ki, onlarla çəkilmiş ətin xarab olub-olmadığını anlamaq mümkündür.
Missiya.Az xəbər verir ki, həmin məqamlar bunlardır:
1. Rənginə baxmaq gərəklidir - Uzun müddət qaldıqda parlaqlığını və qırmızılığını itirməyə başlayır. Solğun görünməyə başlayır;
2. Toxunaraq da bilmək olar - Əgər ətə əl vuranda xəmir kimi bir hiss gəlmirsə demək ki, xarabdır;
3. Qoxu testi - Əti iylədiyiniz zaman turş qoxu alırsınızsa, onda istifadə etməyin.
Zərintac Mayisqızı
Missiya.Az
Bu gün, 17:09 |
Bu gün, 17:08 |
Bu gün, 16:46 |
Bu gün, 16:42 |
Bu gün, 16:37 |
Bu gün, 16:35 |
Bu gün, 16:33 |
Bu gün, 16:30 |
Bu gün, 16:29 |
Bu gün, 16:25 |
Özbəkistan prezidenti BRİCS sammitində iştirak etmək üçün Kazana gedib |
Ərdoğan Maduro ilə görüşüb |
Həkim qara çörəyin faydalarından danışıb |
"Ezel"in aktyoru qəfil vəfat etdi |
"Ukraynada müharibənin arealının genişlənməsinə imkan verilməməlidir" - Çin prezidenti |
2027-ci ildə Çempionlar Liqasının finalı Bakıda keçirilə bilər |
Ukrayna ordusu Kurskda 25 min 943-dən çox hərbçisini itirib - Rusiya MN |
“NATO-ya üzvlük BRİCS-ə qoşulmağa maneə deyil” - Peskov |
Rusiya ordusu Donetskdə daha iki kəndi ələ keçirib |
Blinken həftə sonu Londona səfər edəcək |
Ukrayna 2025-ci ilin əvvəlində Fransadan üç “Mirage 2000-5” qırıcı təyyarəsi alacaq - KİV |