- 23-10-2024, 12:08
SON XƏBƏRLƏR
Dünən, 23:25 |
Dünən, 22:48 |
Dünən, 22:17 |
Dünən, 21:43 |
Dünən, 21:13 |
Dünən, 21:11 |
Dünən, 20:36 |
Dünən, 20:00 |
Dünən, 19:53 |
Dünən, 19:51 |
Sağlam qidalanmaq üçün məhsulların hansı şərtlərlə, qaydalarla və hansı şəraitdə istehlak edilə biləcəyinə bələd olmaq lazımdır. Mütəxəssislər qiymə alarkən və ya hazırlayıb saxlayan zaman bəzi üsulları öyrəməyimizin vacibliyini diqqətə çatdırırlar. Elə işarələr var ki, onlarla çəkilmiş ətin xarab olub-olmadığını anlamaq mümkündür.
Missiya.Az xəbər verir ki, həmin məqamlar bunlardır:
1. Rənginə baxmaq gərəklidir - Uzun müddət qaldıqda parlaqlığını və qırmızılığını itirməyə başlayır. Solğun görünməyə başlayır;
2. Toxunaraq da bilmək olar - Əgər ətə əl vuranda xəmir kimi bir hiss gəlmirsə demək ki, xarabdır;
3. Qoxu testi - Əti iylədiyiniz zaman turş qoxu alırsınızsa, onda istifadə etməyin.
Zərintac Mayisqızı
Missiya.Az
Dünən, 23:25 |
Dünən, 22:48 |
Dünən, 22:17 |
Dünən, 21:43 |
Dünən, 21:13 |
Dünən, 21:11 |
Dünən, 20:36 |
Dünən, 20:00 |
Dünən, 19:53 |
Dünən, 19:51 |
Qəzzada ölənlərin sayı 44 min 875 nəfərə çatıb |
Putin Əsədin milyardlarına əl qoyacaq - Moskvaya sığınmanın ağır hesabı |
Makron Fransaya yeni Baş nazir təyin edib |
Nar qabığını qaynadıb içənlər şəfa tapır |
Rusiya ordusu Donetskin Veseliy Qay kəndini işğal edib |
Putin bu gün Paşinyanla görüşməyi planlaşdırmır - Kreml |
Ərdoğan Qarabağdan danışıb |
Moskva Bakı və İrəvanla razılaşmaların həyata keçirilməsi üçün bütün səylərini göstərəcək - Rusiya XİN |
İsrail Livandan qoşunlarını çıxarmağa başlayıb |
"Bizim prioritetimiz Suriyada sabitliyin təmin edilməsidir" - Hakan Fidan |
Naxçıvana dəmir yolunun açılması reallaşmaq üzrədir – Moskva detalları açıqladı |